تشک طبی
نمایندگی تفال در تهران
خرید اتو بخار تفال
زودپز برقی تفال
خرید توتون پیپ
مرکز خرید پیپ در تهران
خرید بک لینک
قیمت تشک رویا
سرمايه گذاري استراليا

درباره

سرمايه گذاري استراليا


اطلاعات تماس: وبسايت: www.selectvisa.com دفتر تهران: خيابان جردن، بالاتر از اسفنديار، خيابان سعيدي، نبش مهرشاد، پلاك 64 طبقه 4 واحد 11 ايميل: info@selectvisa.com تلفن: 982122531697 982126203253 982126203265 ساعات كاري: 10صبح الي 6 عصر

دسته بندي ها

    موضوعي ثبت نشده است

لينک هاي روزانه

لينكي ثبت نشده است

جستجو

امکانات

آخرين نوشته ها

نويسندگان

  • لينک دوستان

    لينكي ثبت نشده است
  • دانلود آهنگ
  • تابلو روان
  • قالب وبلاگ

    مهاجرت به استراليا از طريق سرمايه گذاري

    يكي از روش هاي مهاجرت به استراليا، مهاجرت به استراليا از طريق سرمايه گذاري ميباشد كه براي افرادي كه از سرمايه هاي نقدي برخوردار هستند ، ميتواند شرايط بسيار مناسبي را برقرار نمايد .

    در اين روش مهاجرت به استراليا ، شخص ابتدا اقدام به دريافت ويزا سرمايه گذاري در استراليا نموده ، سپس پس از ارائه مدارك و مشخص نمودن ميزان پول و هزينه اي  كه قصد سرمايه گذاري در اين كشور را دارد ، نسبت به مذاكره با مسئولين استراليا احضار خواهد شد .

    ويزايي كه در اين مرحله به شخص سرمايه گذار ارائه ميشود ، مدت زمان 4 سال اعتبار دارد و اين ويزا به صورت كاملا موقت ميباشد .

    در صورتي كه شخص قصد دريافت اقامت دائمي كشور استراليا را داشته باشد ميبايست نسبت به انجام و رعايت تمامي قوانين و شرايطي كه كشور استراليا براي وي مشخص نموده است اقدام نمايد ، در صورت عدم وجود تخلف و … كشور استراليا به شخص سرمايه گذار ويزا و اقامت دائمي استراليا اهدا خواهد نمود .

    شايان ذكر است كه براي مهاجرت به استراليا از طريق سرمايه گذاري ميبايست ابتدا يك شهر و يا شهرستان از كشور استراليا را انتخاب نماييد و بعد از آن نسبت به درخواست مذاكره و …. با كشور استراليا اقدام نماييد .

    مهاجرت به استراليا از طريق سرمايه گذاري، تنها براي افرادي كه سرمايه هاي هنگفت دارند نبوده و بلكه براي تمامي افرادي كه قصد راه اندازي كسب و كار و يك تجارت مناسب را دارا ميباشند نيز ميتواند شرايط مهاجرت  مناسبي باشد .

    شايان ذكر است كه براي راه اندازي كسب و كار و مهاجرت به استراليا از طريق سرمايه گذاري ميبايست تجارتي كه انتخاب ميكنيد ، مورد تاييد كشور استراليا باشد ، در غير اين صورت قادر به راه اندازي كسب و كار خود در كشور استراليا نخواهيد بود .

    شايان ذكر است كه براي مهاجرت استراليا از طريق سرمايه گذاري ، ميتوانيد به همراه خود ،همسر و فرزاندانتان را نيز به استراليا ببريد و به اتفاق خانوده خود نسبت به مهاجرت استراليا از طريق سرمايه گذاري اقدام كنيد .

    در صورت شكست و موفق نشدن به انجام تعهدات در كشور استراليا، دولت استراليا براي 2 سال ديگر نيز به شما فرجه خواهد داد و اقامت شما را تمديد خواهد نمود.

    اقدام به مهاجرت به استراليا از طريق سرمايه‌گذاري، مسير و راهكاري آسان براي آن دسته از صاحبان مشاغل، كارآفرينان و تاجراني است كه كسب و كار آن‌ها موفق و پررونق بوده و يا در زمينه‌ديريت اجرايي در سطوح عالي داراي سوابق درخشاني مي باشند و اولويت آنها همواره سهولت و سرعت انجام امور مي باشد. در روش سرمايه گذاري متقاضي و افراد وابسته پس از طي مراحلي، موفق به دريافت ويزاي اقامت استراليا خواهند شد، كه بسته به كلاس ويزا، اقامت مي تواند دائم يا موقت با قابليت تبديل به دائم باشد.

    انواع ويزاهاي سرمايه گذاري استراليا:

    ويزاهاي سرمايه گذاري استراليا در ۳ گروه زير تقسيم بندي شده اند:

    • ويزاي سرمايه گذاري براي اقامت موقت ۴ ساله – ساب كلاس ۱۸۸ (قابل تبديل به ويزاي اقامت دايم)
    • ويزاي سرمايه گذاري استراليا براي اقامت دايم – ساب كلاس ۱۳۲
    • ويزاي سرمايه گذاري استراليا براي اقامت دايم استراليا – ساب كلاس ۸۸۸ كه مرحله دوم ويزاهاي ۱۸۸ خواهد بود. ويزاهاي ۸۹۰(اقامت دايم مستقل) و ۸۹۲ (اقامت دايم اسپانسري ايالتي) نيز كماكان براي كساني كه با ويزاهاي تجاري قبلي وارد استراليا شده اند، موجود است.

    ويزاهاي سرمايه گذاري استراليا ۸۹۰ (اقامت دايم مستقل) و ۸۹۲ (اقامت دايم اسپانسري ايالتي)

    اين ويزاهاي استراليا، ويزاهاي اقامت دايمي هستند براي افرادي كه با ويزاهاي موقت ۱۶۰، ۱۶۱، ۱۶۲، ۱۶۳، ۱۶۴، و يا ۱۶۵ سابق در استراليا بوده و شرايط لازم را داشته باشند.

    شرايط لازم براي ويزاي ۸۹۲:

    • حداقل يك سال اقامت در استراليا
    • حداقل دو سال فعاليت بيزينس و ارايه مدارك مالياتي براي كل ۲۴ ماه
    • اثبات سابقه مديريتي شما در بيزينس
    • اثبات مالكيت بيزينس با توجه به شرايط زير:
      • اگر گردش مالي بيزينس كمتر از ۴۰۰۰۰۰ دلار باشد، حداقل ۵۱ درصد سهام
      • اگر گردش مالي بيزينس بيشتر از ۴۰۰۰۰۰ دلار باشد، ۳۰ درصد سهام
    • داشتن حداقل ۲۰۰۰۰۰ دلار گردش ساليانه بيزينس براي ۱۲ ماه قبل از درخواست ويزا استراليا (البته اين شرط در برخي موارد با موافقت ايالت لازم نخواهد بود)
    • داشتن حداقل ۲ شرط از ۳ شرط زير:
      • داشتن حداقل ۷۵۰۰۰ دلار ارزش خالص در بيزينس
      • حداقل ارزش دارايي شخصي و بيزينس ۲۵۰۰۰۰ دلار
      • استخدام حداقل ۱ نفر به طور تمام وقت

    شرايط لازم براي ويزاي ۸۹۰:

    • حداقل يك سال اقامت در استراليا
    • حداقل دو سال فعاليت بيزينس و ارايه مدارك مالياتي براي كل ۲۴ ماه
    • اثبات سابقه مديريتي شما در بيزينس
    • اثبات مالكيت بيزينس با توجه به شرايط زير:
      • اگر گردش مالي بيزينس كمتر از ۴۰۰۰۰۰ دلار باشد، حداقل ۵۱ درصد سهام
      • اگر گردش مالي بيزينس بيشتر از ۴۰۰۰۰۰ دلار باشد، ۳۰ درصد سهام
    • داشتن حداقل ۳۰۰۰۰۰ دلار گردش ساليانه بيزينس براي ۱۲ ماه قبل از درخواست ويزا(البته اين شرط در برخي موارد با موافقت ايالت لازم نخواهد بود)
    • داشتن حداقل ۲ شرط از ۳ شرط زير:
      • داشتن حداقل ۱۰۰۰۰۰ دلار سرمايه گزاري خالص در بيزينس
      • حداقل ارزش دارايي شخصي و بيزينس ۲۵۰۰۰۰ دلار
      • استخدام حداقل ۲ نفر تمام وقت

    برخي امتيازات دارندگان اقامت دائم استراليا از طريق ويزاهاي دايم تجاري ۱۳۲، ۸۸۸، ۸۹۰ و ۸۹۲ از اين قرار هستند:

    • در هر جاي استراليا به صورت دائمي زندگي و كار كنيد.
    • در مدارس يا دانشگاههاي استراليا، همانند يك استراليايي تحصيل كنيد.
    • از مراقبتهاي پزشكي رايگان استراليا برخوردار شويد.
    • به بيمه بيكاري و بازنشستگي استراليا دسترسي داشته باشيد.
    • براي شهروندي استراليا (Citizenship) تقاضا دهيد و پاسپورت استراليايي بگيريد.
    • همسر، فرزندان و كساني كه به شما وابستگي كامل دارند، ميتوانند با شما براي مهاجرت به استراليا اقدام كند و از تمام امتيازاتي كه شما داريد، برخوردار شوند.

     كشور استراليا به دليل اينكه يكي از برترين كشورهاي دنيا محسوب مي شود، گزينه ي مناسبي جهت سرمايه گذاري به حساب مي آيد. سرمايه گذاري در استراليا داراي شرايطي خاص مي باشد و هر فرد متقاضي مي بايست كه اين شرايط را داشته باشد تا بتواند ويزا استراليا خود را اخذ نمايد.

    شما ميتوانيد از طريق تماس با متخصصين ما، در زمينه مهاجرت به استراليا ،اقامت استراليا، سرمايه گذاري استراليا، ويزاي تخصصي استراليا، ويزاي بيزنس، ويزاي تجاري، ويزا استراليا، وكيل مهاجرت، وكيل مهاجرت استراليا، مشاوره لازم را اخذ نماييد.

    سرمايه گذاري استراليا,مهاجرت به استراليا

    اخذ اقامت استراليا زير نظر وكيل رسمي امور مهاجرت به استراليا

    استراليا,اقامت استراليا,تحصيل در استراليا

    اطلاعات تماس:

    وبسايت:

    www.selectvisa.com


    دفتر تهران:

    خيابان جردن، بالاتر از اسفنديار، خيابان سعيدي، نبش مهرشاد، پلاك 64 طبقه 4 واحد 11

    ايميل:

    info@selectvisa.com

    تلفن:

    982122531697

    982126203253

    982126203265

    ساعات كاري:

    10صبح الي 6 عصر

    برچسب‌ها: ،
    نوشته شده در ۲۲ مرداد ۱۳۹۶ ساعت ۱۲:۲۳:۳۴ توسط : ويزا استاليا | دسته : <-PostCategory->
  • [ادامه مطلب] []نظرات (0)

  • [ ۱ ]